0492 390 460 info@vanemmen.com

Aanleggen van een bovengrondse of ondergrondse beregeningsinstallatie voor de beregening van uw tuin. Inclusief beregeningsplan.

Als de voorkeur uitgaat naar een bovengrondse beregening dan boren we de beregeningsput, stellen het filter en plaatsen de pomp. Nadat de put schoongepompt is (om zand en werkwater volledig te verwijderen) testen we het grondwater. Eventueel leveren we slangen en sproeiers mee zodat u meteen aan de slag kunt om uw tuin te sproeien.

Als u gekozen hebt voor een ondergrondse beregeningsinstallatie dan graven we de leidingen volgens het leidingenplan in uw tuin in. Afhankelijk van de situatie in de tuin (en bijvoorbeeld van de terrassen) passen we verschillende graafmethoden toe, steeds met het oogmerk de overlast en verstoring zo minimaal mogelijk te houden

Aanleggen van een bovengrondse of ondergrondse beregeningsinstallatie voor de beregening van uw tuin.

Bij een ondergrondse beregeningsinstallatie kunt u kiezen uit een systeem waarbij de sproeiers omhoog komen bij de toevoer van water (maar u moet wel zelf de pomp aanzetten). Of u kiest voor een volledig geautomatiseerde beregeningsinstallatie waar u verder geen omkijken meer naar hebt.

Bij het uitwerken van het beregeningsplan letten we er op dat sproeiers uit het zicht staan, vaak (bijvoorbeeld in het gazon) passen we verzonken sproeiers toe. Deze komen bij het sproeien omhoog en zinken daarna weer terug.

Het maken van een beregeningsplan is maatwerk. Dankzij onze grote ervaring kunnen wij een passend plan maken specifiek voor uw situatie.

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden bij de aanleg van beregening en een beregeningsplan, mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente projecten