0492 390 460 info@vanemmen.com

Beregeningsput voor het beregenen van uw tuin, paardenbak of het sportveld.

Een beregeningsinstallatie voor het beregenen van uw tuin, paardenbak of bijvoorbeeld sportveld kunnen wij volledig voor u verzorgen. De basis voor een beregening is een beregeningsput waarmee u grondwater op kunt pompen voor uw beregening.

Wij hebben ervaring in het boren van pompputten en leveren altijd kwalitatief hoogstaand werk.
Voor het boren van de beregeningsputten passen we een aantal verschillende technieken toe; de keuze voor de juiste techniek is afhankelijk van de geologische omstandigheden en de gewenste opbrengst van de put. We beschikken over een database met alle geologische kenmerken van de bodem zodat we van tevoren vrij nauwkeurig in kunnen schatten op welke diepte we water van goede kwaliteit aan kunnen treffen.

Beregeningsput voor het beregenen van uw tuin, paardenbak of het sportveld.

Uiteraard werken we de put professioneel af met filterzand en worden alle doorboorde lagen weer hersteld (zodat het opgepompte water zandvrij is en blijft) en zorgen voor een kwalitatief uitstekende pomp. Daarmee is de basis gelegd voor een betrouwbare beregeningsinstallatie voor uw tuin, gazon of bijvoorbeeld voor het sportveld.

Als u meer wilt weten over beregeningsputten voor uw tuin, gazon of sportveld, mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente projecten