0492 390 460 info@vanemmen.com

Camera-inspectie pompput voor het vaststellen van de verstopping van de filterspleten. En voor na-controle.

Het regenereren van een pompput is maatwerk. De behandeling van de verstopping is uiteraard afhankelijk van soort en mate van verstopping van de filterspleten. De beste manier om de verstopping in kaart te brengen is door middel van camera-inspectie.
Wij beschikken over geavanceerde camerasystemen om zelfs de diepste pompputten met een camera te inspecteren. Dankzij deze camera-inspectie kunnen we verstopping van het putfilter nauwkeurig in kaart brengen en op basis hiervan een maatwerkplan maken voor de regeneratie van de waterwinput.

Camera-inspectie pompput voor het vaststellen van de verstopping van de filterspleten. En voor na-controle.

Na de regeneratie controleren we met het camerasysteem het effect van de behandeling om er zeker van te zijn dat het filter weer in topconditie verkeert. Uiteraard worden alle beelden bewaard en eventueel gedeeld met de opdrachtgever.

Om eventuele bacteriologische besmetting van een drinkwaterput te voorkomen wordt het camerasysteem vóór en ná gebruik nauwkeurig schoongemaakt en ontsmet. En natuurlijk zetten we ons systeem alleen in bij pompputten (en bijvoorbeeld nooit in rioleringen).

Als u meer wilt weten over de camera-inspectie van pompputten, mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente projecten