0492 390 460 info@vanemmen.com

Vraag bij ons offerte aan, het advies is inbegrepen. En goed advies over uw drinkwaterput, pompput of beregening kan u veel kosten besparen.

Onze ervaring maakt ons tot de ideale adviseur.
We hebben de stelregel dat we onze kennis en ervaring zo veel mogelijk met onze klanten moeten delen. Natuurlijk omdat we van ons vak houden, maar vooral ook omdat we dagelijks zien hoeveel er bespaard kan worden als meteen vanaf het begin de juiste keuzes gemaakt worden. We proberen daarom altijd om in een zo vroeg mogelijk stadium met onze (potentiële) klanten alles op een rij te zetten. De werkzaamheden, maar ook de materialen en de toepassing van nieuwe technieken. Zodat we zeker weten dat er optimale keuzes gemaakt worden.

Wij maken graag een offerte voor u, nodig ons uit voor een gesprek.
Een offerte voor een pompput (voor drinkwater of bluswater) of een tuinberegening vraagt om een goede voorbereiding. Wij vinden het dan ook altijd noodzakelijk om goed met u te overleggen wat u precies wilt. Waardoor we u praktische suggesties aan de hand kunnen doen. Zodat uw plannen zo slim mogelijk gerealiseerd kunnen worden. Perfecte kwaliteit tegen scherpe kosten.

Bel of mail ons, we maken dan op korte termijn een afspraak voor een gesprek.

Recente projecten