0492 390 460 info@vanemmen.com

Ons materieel: geavanceerde apparatuur voor het boren, ontwikkelen en regenereren. Aboma gekeurd.

Uiteraard werken we met professionele boorapparatuur voor het zuigboren, luchtliften, spoelboren en pulsen. Plus geavanceerde apparatuur voor het ontwikkelen en regenereren van putten. Alle machines zijn Aboma gekeurd.

Daarnaast werken we ook met eigen ontwikkelde machines. Veel van het werk wat we doen is hooggekwalificeerd en vaak moeten we inventieve oplossingen voor bepaalde problemen zoeken. Zo hebben we bijvoorbeeld eigen apparatuur ontwikkeld voor het sectiegewijs jutteren. Zowel bij het ontwikkelen als bij het regenereren van een pompput biedt het sectiegewijs jutteren veel voordelen. Wij zijn een van de weinige bedrijven die deze techniek aanbiedt.

Ons materieel: geavanceerde apparatuur voor het boren, ontwikkelen en regenereren.

Wij voeren vaak regeneratieprojecten aan pompputten uit. Het is elke keer weer een ‘verrassing’ wat we in zo’n pompput aantreffen en het vergt iedere keer veel inventiviteit om een pompput weer productierijp te krijgen. Vaak kunnen we een karwei alleen tot een goed einde brengen door maatwerk apparatuur te ontwikkelen. Gelukkig zijn we daar erg goed in!

We hebben er bij de aanschaf (en de eigen ontwikkeling) van de machines op gelet dat de machines compact zijn gebouwd zodat we op praktisch alle plaatsen probleemloos kunnen werken. Onze machines nemen niet veel plaats in terwijl de prestaties compromisloos goed zijn.

Recente projecten