0492 390 460 info@vanemmen.com

Een onderhoudscontract voor uw pompput, brandput of tuinberegening is bij ons maatwerk.

Service en onderhoud zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf. Goede service en onderhoud zijn minstens zo belangrijk als het boren, ontwikkelen en regenereren van een pompput (en misschien nog wel belangrijker) en daar staan wij voor. Zeven dagen per week; vierentwintig uur per dag.
Afhankelijk van uw wensen en de installatie maken we een maatwerk onderhoudscontract voor uw pompput, brandput of beregeningsinstallatie. Zodat u precies het onderhoud krijgt wat u wenst en toch nooit teveel betaalt.
Speciale aandacht is er voor brandputten. Brandputten worden immers alleen gebruikt bij calamiteiten, maar dan moeten ze ook 100% betrouwbaar zijn. Daarom is regelmatige controle en inspectie noodzakelijk. We controleren de brandput op meerdere belangrijke punten en leggen de bevindingen vast in een uitgebreide rapportage.

We maken graag een persoonlijk servicecontract voor u. Mail ons en we nemen snel contact met u op om alle details door te nemen.

Servicecontract voor snelle service bij storing.
Als er, ondanks het onderhoud met een servicecontract, toch een storing optreedt, dan zijn we snel ter plaatse. Omdat u een servicecontract hebt, betaalt u geen voorrijdkosten en ongeacht het tijdstip betaalt u één en hetzelfde uurtarief. Dat geldt dus ook voor in de avonden en in de weekenden.

Als u meer wilt weten over een servicecontract voor uw pompput, brandput of tuinberegening, mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente projecten