0492 390 460 info@vanemmen.com

Sectiegewijs jutteren voor het plaatselijk regenereren van pompputten (en filters).

Vaak is het wenselijk of zelfs noodzakelijk om het jutteren alleen in een bepaald gedeelte van de filter plaats te doen vinden. Immers, verstopping doet zich niet over de hele lengte van het filter in dezelfde mate voor. En dus zal ook de regeneratie lokaal plaats moeten vinden. We hebben daarom een unieke sectiegewijs juttermethode ontwikkeld. En de apparatuur hiervoor zelf gebouwd!
Door middel van inbouwbuizen met rubbermanchetten kunnen we specifieke gedeelten jutteren, terwijl andere gedeelten ongemoeid gelaten worden. Door een voorafgaande camera-inspectie en een constante flowmeting tijdens het proces kunnen we nauwkeurig bepalen waar en hoelang we moeten jutteren. Uiteraard is dit maatwerk voor elk karwei. Dankzij het sectiegewijs jutteren kunnen we een pompput met een hoge mate van kwaliteit regenereren.
Een verder voordeel van het sectiegewijs jutteren is dat we de chemicaliën ook sectiegewijs toe kunnen dienen. Niet alleen kunnen ze dan veel nauwkeuriger afgestemd gedoseerd worden, de effectiviteit is ook veel groter doordat ze in een beperkte ruimte werken.

Als u meer wilt weten over het unieke sectiegewijs jutteren van verstopte filters en filterspleten, mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente projecten