0492 390 460 info@vanemmen.com

Drinkwaterputten boren en vooral het ontwikkelen is een van onze voornaamste activiteiten. Plus het regenereren.

Het boren en vervolgens ontwikkelen van drinkwaterputten is een van onze voornaamste activiteiten. We werken regelmatig zowel nationaal als internationaal voor waterwinmaatschappijen omdat we bewezen hebben dat we een hoge kwaliteit weten te combineren met inventiviteit en efficiënt werken.

We passen geavanceerde boortechnieken  en putontwikkeltechnieken toe, in een aantal gevallen ontwerpen en bouwen we onze eigen machines omdat we daarmee een hogere kwaliteit kunnen realiseren dan met de ‘standaard’ machines.

Vangarm van de boormachine om pompputten, drinkwaterbronnen, waterputten te boren.

Bij het boren van waterwinputten staat zorgvuldigheid uiteraard voorop. Immers met de kwaliteit van het drinkwater kun je nooit een risico nemen. Datzelfde geldt voor het ontwikkelen van een pompput. Bij het ontwikkelen zorgen we dat de geboorde put betrouwbaar over een lange periode veilig drinkwater levert. Zodat de investering rendabel is én de drinkwatervoorziening verzekerd.

Als een drinkwaterput na verloop van jaren (door allerlei oorzaken) minder opbrengst geeft, hebben wij een breed scala aan technieken om de put te regenereren. Door het maatgericht toepassen van een combinatie van mechanische en chemische bewerkingen kan de opbrengst van de put weer hersteld worden.

Als u meer wilt weten over de drinkwaterputten die we voor u kunnen realiseren, mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente projecten