0492 390 460 info@vanemmen.com

Beregening van uw tuin en gazon, paardenbak of sportveld. Plus vakkundig geboorde beregeningsput.

Een beregeningsinstallatie voor het beregenen van uw tuin, paardenbak of bijvoorbeeld sportveld kunnen wij volledig voor u verzorgen. Op basis van uw wensen (en budget) kunnen we een compleet beregeningsplan voor u uitwerken en zorg dragen voor de uitvoering van alle onderdelen.

De basis is natuurlijk een eigen waterbron, want voor wat uitgebreidere beregening gebruiken we bij voorkeur geen (duur) drinkwater. Daarbij scheelt water uit een eigen bron u aanzienlijk in rioolheffing.
Wij hebben een grote ervaring in het boren van beregeningsputten; we hebben professionele apparatuur en we hebben de vakkennis en ervaring.
Speciaal voor het boren van beregeningsputten in achtertuinen hebben wij boorapparatuur die gemakkelijk door een deur of poort kan. Bij het boren hebt u maar minimale overlast in de tuin en na installatie van de pomp laten wij alles netjes achter

Beregening van uw tuin en gazon, paardenbak of sportveld. Plus vakkundig geboorde beregeningsput.

Bij een beregeningsinstallatie kunt u kiezen voor een bovengronds beregeningsinstallatie met slangen en sproeiers of voor een (al dan niet geautomatiseerde) ondergrondse beregeningsinstallatie.

Als u meer wilt weten over onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van beregening, mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente projecten