0492 390 460 info@vanemmen.com

Wij zijn uw perfecte partner voor het realiseren van pompputten.

Dankzij de combinatie van jarenlange ervaring en geavanceerde technische kennis zijn wij een perfecte partner voor het realiseren van pompputten. We beschikken over een uitgebreid assortiment machines, voor een gedeelte zelf ontwikkeld, waarmee we ons vakmanschap volledig waar kunnen maken.

De pompputten (drinkwaterputten) die wij realiseren worden voor een groot gedeelte gebruikt voor het oppompen van drinkwater. Zowel door drinkwaterbedrijven als door de industrie en de agrarische sector.
Maar daarnaast worden de waterputten ook gebruikt voor het beregenen en als brandput om bij een calamiteit over voldoende bluswater te beschikken.

Wij zijn uw perfecte partner voor het realiseren van pompputten.

Voor het boren (of zoals u wilt, spuiten of slaan) van de pompputten passen we een aantal verschillende technieken toe; de keuze voor de juiste techniek is afhankelijk van de geologische omstandigheden, de dimensies van de bronneringsput en uiteraard soms van het bestek.

Maar altijd is bij ons de kwaliteit van het boorwerk gegarandeerd, gebaseerd op onze jarenlange ervaring.

Als u meer wilt weten over de pompputten die we voor u kunnen realiseren, mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente projecten