0492 390 460 info@vanemmen.com

Van Emmen, creatief oplossingen bedenken, gebaseerd op 50 jaar ervaring en technische kennis.

Pompputten boren, putontwikkeling en putregeneratie is het werkgebied waarin we dagelijks bezig zijn. En waarin we goed zijn.
Compromisloze kwaliteit loopt als een rode draad door al onze activiteiten. Een kwaliteit die gebaseerd is op ruim 50 jaar ervaring, een grote technische kennis en uiteraard een gecertificeerde manier van werken.
Veel van het werk wat we doen vraag om inventiviteit en regelmatig lopen wij voorop in het ontwikkelen van nieuwe technieken en daarbij behorende machines.

Van Emmen, creatief oplossingen bedenken, gebaseerd op 50 jaar ervaring en technische kennis.

Creatief meedenken met de klant is onze tweede natuur. Of het nu gaat om een lastige regeneratieklus bij een waterwinput of een plan voor het geautomatiseerd beregenen van een parkachtige tuin.
Wij bewegen ons graag in de bovenkant van de markt, waar de uitdagingen groot zijn en de oplossingen niet voor de hand liggen. Daar succesvol voor onze klanten oplossingen bedenken én realiseren is onze dagelijkse drijfveer.

Als u meer wilt weten over de creatieve oplossingen die we ook voor u kunnen bedenken, mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Recente projecten